8.8.2012

2-vuotis Synttärikisa

Blogini 2-vuotis synttäreiden kunniaksi tahdon järkätä kilpailun! Toivottavasti moni osallistuu niin saadaan kunnon skabat käyntiin. Lakkauskilpailu alkakoon!

Palkinnoksi voittaja voittaa itselleen muhkean paketin kaikkea kivaa, tässä nyt ensimmäisenä esittelyssä tuo voittajalle lähtevä paketti:

 Tämä kaikki lähtee kilpailun voittajalle! Kaikki palkintosettiin kuuluvat tavarat ovat minun itse hankkimiani, eli ei ole mitään tuotelahjoiksi saatuja.

 Meikkisetissä: ripsiharja, Oriflamen smooth definer rajauskynä, Lumenen kosteuttava puhdistusvoide, Lumenen silmänympärysvoide, Lumenen Natural code meikkivoide, Lumenen huulipuna sävy 01 wild rose ja Oriflamen kivipuuteri.

Kynsisetissä: Rimmelin lakka sävyä 198 Azure, Maxfactorin lakka sävyä 80 Sunset orange, IsaDoran magnetic lakka sävyä 858 Magnetic mania (mukana magneetti), Maybellinen MNY lakka, Rimmelin lakka sävyä 060 Hot & spicy, Modelsownin buffit viila ja Kiss:in kynsitarroja.

Ja lisäksi vielä ihanan suloiset tennari korvakorut ja kaunis Rimmelin meikkipussi.

Ja seuraavaksi sääntöihin! Lukekaa säännöt tarkasti ja huolellisesti, jotta ei tule väärinkäsityksiä.

Kilpailun idea:
Lakkaat kyntesi/kaverisi kynnet aiheena "Ripaus väriä". Tästä aiheesta keksit varmasti paljon ideoita! Jotta todistat kuvan olevan itse lakkaamasi, on kuvassa mukana oltava paperilappu jossa lukee "Ripaus väriä". Lapun ei tarvitse näkyä kokonaan, mutta kunhan kuvasta näkee lapun ja siitä saa selvää että kyseinen teksti siinä lukee. Kun lakkaus on valmis, lähetät sen minulle sähköpostitse osoitteeseen ripaus.blogi@hotmail.com
Sähköpostin tekstikenttään pistät oman nimesi ja nimimerkkisi (joka julkaistaan, jos voitat kilpailun). Voit myös laittaa käytettyjen lakkojen nimet, muuta terveisiä yms. mitä tahdotkaan. Ja kuva on hyvä olla sähköpostin liitteenä, jotta paras laatu saadaan säilytettyä.

Tärkeää:
1. Kilpailuun voi osallistua kuka tahansa.
2. Kilpailukuvia per henkilö voi lähettää vain yhden.
3. Kuvaan ei saa lisätä mitään tekstiä, ei blogisi osoitetta eikä nimimerkkiäsi, ei mitään!
4. Kuvaa saa muokata ainoastaan säätämällä kuvan valoisuutta ja kontrastia.
5. Lakkaus saa olla tehty joko luonnonkynsille, geelikynsille tai muihin tekokynsiin, mutta EI kynsikiekkoon!
6. EN lähetä palkintoa ulkomaille! Ja minä maksan postituskulut.
7. Kilpailu alkaa NYT ja päättyy 31.8. 15.9.!

Vinkkejä:
- Kannattaa myös panostaa kynsien asentoon, taustaan ja mahdolliseen rekvisiittaan kuvassa. On kuitenkin hyvä muistaa että kuvan pääosaa esittää kyntesi, joten tarkenna kamerasi kynsiin, älä paperilappuun joka kuvassa on mukana.
- Rakastan värejä! Jos kynnet ovat mustavalkoiset, ei lakkaus ensinnäkään kuvaa kilpailun ideaa...
- Älä lähetä kuvaa jossa on kynsiin pistetty pelkästään koko kynnen peittävä kynsitarra.
- En henkilökohtaisesti järin paljoa pidä vaaleanpunaisesta väristä, joten jos et halua ottaa liian suurta haastetta kisaa kohtaan, älä käytä kynsiesi päävärinä vaaleanpunaista. Mutta en väitä, etteikö vaaleanpunaiset kynnet voisi päästä finaaliin. Jos siis kaipaat haastetta, valitse vaaleanpunainen! ;)

Finaali:
Kaikista lähetetyistä kynsikuvista minä valitsen ystäväni avustuksella 10 parasta, jotka menevät finaaliin! Finaalikuvat julkaisen blogissani max. viikon kuluttua kilpailuajan päätyttyä. Tämän jälkeen lukijani/satunnaiset ohikulkijat pääsevät äänestämään omaa suosikkiaan!

Oma kilpailukuva lähetettävä viimeistään
31.8.2012 klo 23:59!!
15.9.2012 klo 23:59

Tämän jälkeen lähetetyt kuvat eivät valitettavasti pääse enää mukaan kilpailuun, sillä aloitan kuvien tulostuksen ja arvioimisen!

Nyt ei muuta kuin hurjan paljon tsemppiä kaikille kilpailuun ja oikein antoisia ja mukavia lakkailu hetkiä! Lakkapullot esiin ja hommiin! :)

20 kommenttia:

 1. Voinko tehdä kynsistäni kollaasin ja lähettää sulle? kun tuntuu ettei yhessä kuvassa saa onnistumaan (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan kuvassa näkyy "Ripaus väriä" tekstillä varustettu paperilappu, jotta tiedän että kynnet on tätä kilpailua varten tehty. :) Ja kunhan kollaasissa olevissa kuvissa on kaikissa samat lakkailut kyseessä. Mutta helpoimmallahän sitä pääsee kun napsasee yhden kuvan. :) Meinasitkos siis tehdä kollaasin niin että kuvaat jokaisen sormen kynnen erikseen?

   Poista
 2. taidanpa lähettää sen yhden vain niin on helpompi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, okkei. :) Kyllä siitä varmasti hyvä tulee! :)

   Poista
 3. Voi että, kuulostaa mahtavalta! Ehkä pitäisi osallistua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa osallistua! :) Jos lakkailu innostaa niin samalla voi kokeilla josko lähtisi palkinto mukaan. :)

   Poista
 4. Kiitos mukavasta kommentista mun blogissa!! =) Piristi!
  Sitten oli tosi hauska tulla kattoo sun blogia ja huomata että tällä onkin kiva kilpailu meneillään :P Plus tosi hauska tietää etten oo ainut joka ei oikeen sulata vaaleenpunasta :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että kommentti piristi. :) Mukava että tulit kurkistamaan blogini puolelle! Kannattaa ihmeessä osallistua kisaan, kun sinäkin tykkäät lakoilla läträtä. ;)
   Juu vaaleanpunainen ei oikee koskaan oo "iskeny". :D

   Poista
 5. Aivan upea palkinto!
  Kilpailun aihe on kyllä minusta vähän hankala, koska tykkään tehdä omasta mielestäni värien suhteen aika hillittyjä kynsiä. Mutta hyvä vaan, että joskus pitää oikeen miettiä, minkälaiset kynnet tekisi.
  En itekkään tykkää vaaleanpunaisesta kynsillä (yhtä poikkeuslakkaa lukuun ottamatta) ja alkaa aika äkkiä äklöttään jos teen itelleni yltiövaaleanpunaiset kynnet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että miellyttää. ;) Ja haasteet on aina mukavia! Ja voithan luoda lakkauksen, mikä on mielestäsi osuva kuvaukseen "Ripaus väriä". ;) Voihan se tosissaan olla vain pieni ripaus, uskon että osaat olla luova. :)
   Kiva tietää että on muitakin vaaleanpunaisen värin sivuuttajia. :D

   Poista
 6. Kiva kun oot jaksanut värkätä kisan pystyyn! Saako kilpailuun osallistuvia kynsiä julkaista esim. omassa blogissa ennen finaalia/finaalin aikana jos sinne asti pääsee? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajattelin että perinteisen arvonnan tilalle voisi tehdä kvian kilpailun. :) Itse ainakin tykkään osallistua niin on mahtavaa myös olla järjestäjä! :) Ja saa toki julkaista omassa blogissaan kynnet ennen finaalia, en pistä pahakseni. :D

   Poista
 7. Jes, mahtavaa, kun pidensit tota kilpailuaikaa. Tuli meinaan pikkasen kiire, kun tänään vasta tein kynnet ja onnistuin sössimään ne. Piti sitten tehä äkkiä toiset, mutta ei ollut enää päivänvaloa, jossa kuvata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi! :) Ajattelin että pieni kilpailuajan pidentäminen saisi viimeisetkin innostumaan. :)

   Poista
 8. Haha, nyt tekisi mieli osallistua pinkeillä kynsillä :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Siinä olis haastetta, jotta saat minut tykkäämään yltiö pinkeistä kynsistä. ;D Eli jos tulee sellanen fiilis, että haluut tehä jotain haastavaa niin pinkeillä kynsillä vaan mukaan! ;)

   Poista
 9. Loisto kilpailu! Pakko ehkä osallistua. Kiva blogi sulla muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. :) Osallistu ihmeessä! :)

   Poista
 10. Thihih, onpas sinulla kiva blogi :) KIva, kun kävit kurkkimassa blogiani, jotta minäkin löysin tänne! :D Taidan osallistua kilpailuun ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon. :) Ja osallistu ihmeessä! Kiva saada lisää osallistujia. ;D

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)