24.8.2012

Albumi: Kissat

Kaivelin kuva-albumejani ja ajattelin tänne pistellä vähän kuvia kisuistani, Nipsusta ja Niilosta. Nuo veijari kissaveljekset. Ikää heillä on jo päälle 3 vuotta ja ovat molemmat ihania persoonia. :) ♥ Kissatorni kuvassa Niilo päälimmäisenä ja Nipsu alla.

Lähikuvissa Nipsu ja alla Niilo kurkkii isäni kämpän parvekkeelta.

Onkos teillä kissoja? :)

8 kommenttia:

 1. uiui, sulosia <3 Ihtellä on viisi karvakasaa joista yks taas valitettavasti lähti kesäreissulle, saa nähä palaako se taas talven tullen. Toivon kyllä kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oooi, viisi kisumiauta. :) ♥ Toivottavasti yksi palaa vielä kotiin!! Pidän hurrrjasti peukkuja pystyssä! :) (Tuttavani kissa oli 2kk pois, mutta palasi takaisin, joten itse en menetä helpolla toivoa. :))

   Poista
 2. Voi että kun toiset ovat suloisia :3

  Kissoja ei tästä taloudesta löydy allergian takia :( Salaa mielessäni kuitenkin aina haaveilen kisun hankinnasta. Silläkin uhalla, että nenä ja silmät vuotaa koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kurja homma. :( Ystäväni otti kissa sisarukset, vaikka on allerginen. Hän ajatteli että imuroi vaan enemmän ja koittaa olla vuotavan nenänsä ja silmiensä kanssa, mutta joutui kuitenkin luopumaan kissoista. :( En nyt halua masentaa! Mutta siis kerroinpa vaan että ystävälleni kävi kurjasti. :/ Oletko koirillekin allerginen?

   Poista
 3. He ovat niin kauniita <3 Meillä ei ole nyt ollut kissaa kahteen kuukauteen, kun entinen löytökissa nukutettiin pois. Tänään harkitsen, jos soitan eläinsuojeluyhdistykselle, josko mentäis katsomaan heidän tarjontaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovatkin. ♥ Oih, jos tosissaan menette sinne katselemaan niin varmasti jonkun otatte. :) Itse en pystyis olla ottamatta jos kävisin. Nyt vaan ei oikein viitsi ottaa. :P

   Poista
 4. Ihania <3 Meillä oli Kovis-kissa, mun elämäni mies <3 Kovis oli britti eli pulleaposkinen komea kolli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. :) ♥ Voooi, Kovis-kissa. :D Ihana.

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)