10.8.2012

Surffailua Bubbleroomissa

Ah! Olen jo pitkään haaveillut vaatekaapin uudistamisesta ja vielä enemmän innostustani ruokkien menin surffailemaan Bubbleroomin sivuille. Ahmin hirmuisesti ostoskoriin vaatteita ja "shoppailu kierroksen" jälkeen vielä uudelleen tutkin valkkaamiani tuotteita. Karsin pois ne joista ei ollut omaa kokoa jäljellä ja kaikkien kohdalla esitin itselleni kysymyksen "tahdonko todella tämän?". Muutamat karsittuani sain kokoon kivat vaatteet ja tein niistä kollaasin.Nämä siis nyt kuuluu minun kuolaanhimoitsentahdonpakkosaada -listalleni, jota pääsen taas tutkimaan ja harkitsemaan lisää kun tilipäivä koittaa! Rakastan värejä, niinkuin moni on saattanut jo huomata, niin ehdoton lemppari näistä on tuo oranssi paita! ♥___♥

Ennen kun pääsee ostelemaan pitääkin tehdä taas suursiivousta ja penkoa kaikki pienet vaatteet pois ja ne ikuisuuden pyörineet "kyllä mä tätä joskus käytän" paidat.

Onko teillä kaappien pohjalla vaatteita joita ette raaski luopua vaikka ette niitä ikinä käytäkään? Ja mitä tykkäisitte jos pistäisin blogikirppis meiningillä vaatteitani myyntiin, joista olen valmis luopumaan? :)

2 kommenttia:

  1. Oioi mitä vaatteita! Pakko itekki mennä bubbleroomin sivuille :D blogikirppis kuulostais tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen! Ah, siellä on niin paljon kaikkea ihanaa! :) Joo pitänee pistää blogikirppistä pystyyn, kunhan saan itseni kovetettua ja luopumaan kaikista mitä vähänkään mietin! :)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)