17.8.2012

Postia ja hiluja

 AH! Bubbleroomista tilaamani paketti saapui tänään, jippiaijee! Eli kun puhuinkin "Surffailua Bubleroomissa" postauksessa että tekisi mieli tilailla yms, niin tuollahan olikin kiva tyyli että voi ottaa laskun ja maksuaikaa on ihan reippaasti, niin ei tarvinnut odotella palkkapäivää vaan pystyin jo heti tilailemaan haluamani vaatteet, pelkoa siitä että kun ei nyt vaan ole rahaa tuon verran! ;) Harmikseen vaan turkoosinvärinen ihanuus oli loppunut, mutta sain sen vuoksi postituskulut pois hinnasta. Positiivista.

 Eli nämä valitsin (+sen ihanan turkoosin) ja soviteltukin on jo. Aivan ihania värejä! Mekko tuleekin heti mukaan matkalle ja nuo kaksi paitaa jäävät odottelemaan ilmojen viilenemistä.

Muistin myös säästöpossuni olemassaolon ja päätin kyniä porsaan tyhjäksi, jotta saan kivat matkarahat mukaan reissuun. Possun uumenista putkahti runsas määrä kolikoita ja muutama setelikin. Laskeskelujen jälkeen tulokseksi tuli reilu 300€, joten ei hassumpi matkaraha! Suosittelen säästelemään possuun rahaa, sillä kolikoitakin kertyy yllättävän paljon vuodenkin aikana. Itselläni on helppoa tuo säästäminen possuun, kun lompakossani ei ole kolikkopuolta niin käteisellä ostettuani jää aina kolikoita, jolloin kolikot menee taskun tai laukun pohjalle, josta sitten kotiin päästyäni viskaisen ne säästöpossuun. Hiljaista ja huomaamatonta säästöä. ;) (Suurin osa kolikoista oli 2€)

Mitenkäs, olettekos surffailleet nettikaupoissa ahmimassa jo syksyä varten ihania vaatteita? :) Ja kuinkas teidän säästelyt onnistuu? ;)

4 kommenttia:

 1. Ihana toi mekko! (; Mä tilasin tänään jo talvitakin. Näin niiin ihanan, että oli pakko ettei koot vaan ehdi loppua. Ainakin yks juttu pois pakolliset talveksi -listalta. Ja joo mulla on ihan lappu seinällä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ihana kun pääsee käyttämään sitä, ettei tarvii odotella ensikesää. :D no sinähän ootki sitte ajoissa talvea varten. ;D tosin kyllä ihan fiksua. Iteki vois jo alustavasti alkaa miettimään talvitakkia niin josko ehkä joku löytyis. ;)

   Poista
 2. Kommentoit Vapautuksen puolella Foxien haastetta, että haluaisit saman.
  No, multa jäi yks haastettava uupumaan, joten ole hyvä: Sinut on haasteettu!

  http://chuukoinneverland.blogspot.fi/2012/08/kerro-kerro-kuvasin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei mahtavaa! Kiitos tuhannesti! :) Nyt vaan pohtimaan haastekuvia. :)

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)