12.8.2012

Matkailukuumetta

Suomen kesä on arvaamaton. Viime vuonna saatiin helteitä, tänä vuonna taas ei. Joten mikä muukaan enempää innoittaa ulkomaanreissuihin! Olen selaillut viime päivinä eri blogeja ja lueskellut heidän matkakertomuksiaan ja ihaillut kuvia ja haaveillut tekeväni ulkomaanreissun! Päätin sitten ihailla vanhoja reissukuvia mm. Madeiralta. Matka oli ihan mahtava ja suosittelen erittäin lämpimästi Madeiraa kaikille! Itse olin Funchalissa, Madeiran pääkaupungissa. Reissu tehtiin Maaliskuussa ja ihan lämpöistä oli, vaikkei kuitenkaan hiki hellettä, mutta riitti minulle. Nyt jaan teillekin tämän ulkomaanreissukuumeeni ja pistän kuvia reissusta.

Ja jos joku nyt innostuu Madeirasta, niin saa kysellä. Ja suosittelen menemään Madeiralle Karnevaalien aikaan, sillä se jos mikä oli ihan äärettömän upea kokemus! Vanhoja Madeira postauksia löytyy blogistani kaksin kappalein, saa tsekata nekin samalla. Madeira, Funchal -postaus ja It's Carnival -postaus.

Olettekos te olleet ulkomailla jo tänä vuonna vai onko kenties suunnitteilla? Itse olen nyt miettinyt että olisi mahtavaa mennä Espanjaan, Alicanteen, onko siitä kokemusta kenelläkään? :)

12 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia ja tosi ihanan näköistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja niinpä! :) Oli kyllä mahtava reissu ja upea paikka. :)

   Poista
 2. Itellä suunnitteilla lähtä kaverin kanssa syyslomalla johonkin, näillä näkymin jonnekkin päin espanjaa!:) saa hyvin nollattua itsensä hyvin(huonosti?) menneiden yo-kirjoitusten jälkeen:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, toivottavasti menee hyvin yo-kirjoitukset. :D On aina ihana suunnitella reissua ja odottaa, mutta sit se on aina niin nopee ohi.. :D Yhy.

   Poista
 3. Ihania kesäsiä ja värikkäitä kuvia! Voi kun itekki pääsis johonki reissuu jo taas pian :)

  http://marikaoaaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin. :) Olis kyllä mahtavaa päästä äkkiä taas reissuu! johonki lämpimää. :)

   Poista
 4. tosi hienoja kuvia! Haluun jonnekki lämpimää k usuomen kesästä ei ollu minnekkään... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Olis niin ihanaa mennä loikoilemaan rannalle ja vähän shoppailemaan. :D

   Poista
 5. Upeita kuvia!
  Mulla on kokemusta vain Alicanten lentokentästä, jossa olen käynyt viitisentoista kertaa. En valitettavasti osaa sanoa mitään itse kaupungista. Olisi mukava käydä sielläkin, mutta jostain syystä se on aina jäänyt. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viisitoista kertaa? HUH! Muutaman. :) Laskeutuminen kentälle oli ihan mahtava, melkeinpä verrattavissa jonkinmoiseen vuoristorataan. ;D Ja lähtö kiihdytys oli reipas, kun kenttäkin niin lyhykäinen. :D

   Poista
 6. Nämä on vaan jotain niin upeita. Olisi mahtavaa päästä myös ulkomaille. + heitin haastetta sinulle blogiini.

  VastaaPoista
 7. Kiitos. Ja hei mahtavaa!! Juuri yhdelle bloggaajalle kommentoin hänelle tuohon kyseiseen haasteeseen, että tahtoisin itsekin saada haasteita! :D Toiveeni on kuultu, heh.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)