13.8.2012

Äkkilähtö Kreikkaan

Miten saa matkakuumeen laantumaan? Sopivasti osuva 2vko kesäloma alkaa ensiviikon tiistaina, suomen säät viilenee, kaikki muut töissä tai koulussa, hmm... Äidin kanssa tänään surffailtiin vähän aurinkomatkojen sivulla ja hupsista keikkaa, äkkilähtö hoidettu ja suuntana olis ensiviikon torstaina Kreikka ja Zakynthosin saari! Viikon hemmottelua, auringonpalvontaa, drinksuja, shoppailua, uimista, loikoilua, löhöilyä, valokuvailua, upeita maisemia... Voi että kun olen niin innoissani!

Matkat ei ollu paljoakaan, kun äkkilähdöt aina halvempia. Se olis viikon majoitus hotellilla + meno ja paluu lennot 550€ per lärvi. Rahaa jää ihan siedettävästi vielä shoppailuunkin. Lento Zakynthosin saarelle kestää 3h 40min joka menee ihan hujauksessa. Lentokentältä on 7km matka hotellille, joten ollaan torstaina jo hyvissä ajoin hotellilla vaihtamassa bikinejä päälle! Lämpöä nimittäin luvattu tätä ennen ja tästä ainakin 10 päivää eteenpäi 34-36 astetta, että luulenpa pärjääväni tuossa lämmössä! Ainoana "ouh.." reaktiona on se, että joudutaan lähtemään äidin kanssa jo lentokentälle päin huristelemaan klo 3:00! Mutta eipä tuo nyt niin masenna, kun ajattelee sitä että on varmaan uima-altaalla tai rannalla jo klo 12.

Ja nyt ihan PAKKO laittaa we♥it sivustolta muutamia fiilistelykuvia! Olen varpaitani myöten innostunut ja mietin vaan kuinkahan tässä malttaa vielä tehdä 5 päivää töitä ja odottaa vielä senkin jälkeen pari päivää. Hui. Mutta ihan mahtavaa tulee varmasti olemaan! Vannon että kameran muistikortti on turvoksissa, kun pääsen takaisin suomeen. Ja vannon että tulen laittamaan postauksia matkasta. :)


Onko jollakin kokemuksia tuosta Zakynthosin saaresta? Olisi kiva kuulla minkälainen paikka on ja niin pois päin. Vaikkakin jo kuvista näkee että ainakin erittäin kaunis paikka, jos ei muuta! ;)

4 kommenttia:

 1. varmasti nautitte jos ette ole bilettäjiä....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan lähdössä auringon perään ja mereen uimaan! :) Vähän myös shoppailemaan. ;D

   Poista
 2. Olin just kans äkkilähtönä kreikassa, mut corfun saarella! Oli kyl hieno, mut ehkä liian kuuma paikka (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, kiva kuulla! :) Joo no siellä on hieman lämpöstä varsinkin tähän aikaan vuodesta, huh. Katsotaan kuinka pärjätään! :D

   Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)