11.8.2012

Mökkinuotiolla

Tässä ensimmäinen päivän asu kuvani! Woou, edistyksellistä vaiko ei? No jokatapauksessa, perjantaina nahkatakin lisäksi päälläni oli ehdoton lemppari paitani. Kun tuon ostin, ihastuksissani ostin samanlaisen paidan sekä valkoisena että tummansinisenä.
Valkoinen pitsipaita GT, sininen toppi Espirit, farkut Object - Only, korun taustoja en muista, kiilakorkokengät, Vagabondin - Sokoksesta.

Työpäivän päätteeksi nappasin Lukan ja kamppeet kainaloon ja suuntasimme äidin mökille. Siellä odotti pannukakku ja muut herkut! Illalla sitten grillailtiin nakkeja ja höpöteltiin nuotion äärellä äitin kanssa pitkälle yöhän saakka.

+ Tuo Somersbyn omenasiideri on ihan ehdoton suosikki tältä kesältä. Vihaan omenasiidereitä, mutta tämä jos mikä on niin makoisaa ja herkullista!

Tänää sitten grillailtiin kanaa, hilluttii pihalla vaikka kylmä olikin suurimmaksi osaksi, ajeltiin kauko-ohjattavalla veneellä ja paisteltiin lettuja! Äidin luona on aina kaikkea hyvää.
Ja kotiin päästyämme hemmottelin vielä lisää makuhermojani ja söin Mäkkäristä hakemani takosalaatin. Jotain niin taivaallisen hyvää, mmmmm... + NCIS! ♥

Kaikin puolin mukavaa ollu ja kaikkein mukavinta on se että huomena on sunnuntai ja saa nukkua vielä pitkään ennen kun taas koittaa maanantai ja työt.

8 kommenttia:

  1. Ihania kuvia!(:
    http://ellusd.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia! Ihana ulkoasu :)

    janinastyle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon. :) Itsekin tykkään ulkoasusta. :)

      Poista
  3. Todella ihania kuvia :) Ja tuo Somersbyn omenasiideri on kyllä ehdoton tämän kesän suosikki, vaikka mäkään en ole mikään omenasiidereiden ystävä normaalisti!

    Ps. Ihanat kengät :3

    VastaaPoista
  4. Kiitos paljon! Nuo kengät kyllä on ihan mahtavat! ♥ Itelläni ei tulis "kuuloonkaan" että joisin muuta omenasiideriä. :P

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)