22.8.2012

Sitä ja tätä ja tota

Hieman kuulumisia ennen reissulle lähtöä. Eli olen tässä viikon verran ollutkin sitte flunssassa! Onneksi nyt ainoana pulmana on ärsyttävä yskä, joka kiusaa varsinkin öisin. Toisaalta suuri onni että flunssa tuli kyläilemään jo viikko sitten, eikä nyt kun pitäisi reissuun lähteä. Perus pakollinen sairastuminen...

Maanantaina oli viimeinen työpäivä ennen lomaa, 2 viikkoa aikaa virkistäytyä ja tuo Kreikan matka on jotain niin mahtavaa että en malttaisi enään odottaa! Perhoset hyrräävät mahanpohjalla ja koko ajan vaan ajattelee että kohta kohta kohta! Menen tänään jo äidin luokse yökyläilemään, jotta päästään lähtemään 3:00 ajelemaan kohti lentokenttää. Tuleekohan sitä edes nukuttua? Se olis 12h päästä herätyskello soimassa.
Ah, eilen piti tulla postailemaan päivän kuulumisia, mutta olin olevinani erittäin kiireinen. Nousin sängystä ylös reippaana ja pirteänä jo kello 8! Minä! Vapaapäivänä! Ihme kyllä, ei väsyttänyt ollenkaan. Tosin jos olis ollu työpäivä, olis varmaan väsyttäny kymmenen kertaa enemmän. No kuitenkin, eilen olin tosi ahkera! Pesin kolme koneellista pyykkiä, yhden koneellisen astioita, siivosin keittiön ja ruokailutilan, makuuhuoneen ja "tietokonehuoneen". Vein kolme jätesäkillistä ja kolme kassillista pulloja, kävin kaupassa, Mustissa & Mirrissä, Expertillä, Postissa, äitini luona tekemässä matkaselvitykset, isäni luona tulostamassa ne ja höpöttelemässä. Plus pakannut matkalaukun ja pähkäilly mitä ihmettä sitä ottaisi. Hyvä minä. :)

Tänään pääsin myös käymään postissa, kun Huuto.netistä kaksi tilaamaani pakettia oli saapunut! Harmi vaan että ei jäänyt nyt aikaa enempää näperrellä ja hipelöidä noita tilauksiani, kun JOUDUN lähtemään Kreikan lämpöön.
 49kpl Two Way nail art -lakkoja. Ihan älyttömän ihania värejä ja ah, en malta odottaa että pääsen kokeilemaan. Hintaa setille oli 25,99€ + postituskulut 6,10€.

UV aloitussetti. Kun rohkenen pääsen kokeilemaan itse geelikynsien tekoa! Uskon, että siitä ei tule muuta kuin sanomista. ;) Paketti sisälsi: UV Tunnelilamppu/Uuni 36W (4x9W), 2kpl Läpikuultava UV Geeli 15ml, Valkoinen UV Geeli 15ml, Pinkki UV Geeli 15ml, Top Coat UV Geeli 15ml, Kynsiliima 3 ml, Geelisivellin, Kynsiharja, 6kpl Blokkiviiloja, Viila, Cleanser Plus 60 ml, Yli 40 tippiä ja muottia, Viisi rasiaa koristehiutaleita ja Yksi rasia koristelustrasseja. Mahtava paketti! Hinta oli 49€ + postituskulut 20€.


Nyt lähden vielä kerran purkamaan ja pakkaamaan laukun, jotta kaikki tarpeellinen on varmasti mukana! Laittelen muutamia ajastettujapostauksia teille luettavaksi, ettei koko viikkoa ole hiljaiseloa. :) Muistakaa jättää kommentteja ja osallistukaa blogini lakkauskilpailuun! Viikon päästä sitten matkailupostausta luvassa! MOIMOI!

3 kommenttia:

  1. Nyt kun sinä(kin) noita rakennekynsiä aloittelet niin ajattelin linkata sulle Facebookista oikein ihanan ryhmän: https://www.facebook.com/groups/366930123335023/ Eli Rakennekynnet-ryhmä :) Siellä voit aina kysyä ja ihmetellä, jos tulee jotain kysyttävää tuotteisiin, tavaroihin, tekemiseen jne. liittyen :)

    VastaaPoista
  2. Wow :) Aika mahtava löytö nuo Two way lakat ! Itselläni on muutamia perusvärejä joista olen kappaleelta maksanut lähes 3e. Todella ihanan näköisiä värejä. Löysin ekaa kertaa tämän blogin. Pakko kyllä liittyä lukijaksesi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanos muuta! :) Hyvä löytö kyllä. En ihan kaikkia vielä ole päässyt kokeilemaan, heh. ;D Ja voi miten mukava kuulla! Tervetuloa vaan lueskelemaan blogeja, aina on niin mukavaa saada uusi lukija! :)

      Poista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)