5.8.2010

Blogini syntymä

(^ Kuva on otettu 27.6.2009)Päätin nyt sitten alkaa pitämään omaa ihanaa sekalaista blogia.
Aiheitahan siis tosissaan tulee olemaan monia, ellen sitten hurahda jossakin vaiheessa johonkin tiettyyn aihealueeseen. Se jää nähtäväksi.

Pidän kuitenkin paljon valokuvien räpsimisestä ja niitä tulenkin esittelemään täällä. Välillä kaivelen vanhoja pölyyntyneitä kansioita, joista löytyy vanhoja ottamiani kuvia. Ja välillä taas pistän ihan uuni tuoreita otoksia. Vaihtelevuutta kuvien suhteen siis riittänee. :) Ja otan ilomielin vastaan ideoita siitä, mitä minä lähtisin valokuvailemaan! (ihan kaikkeen en tosin pysty.)

Olen myös innostunut tässä kesälomani aikana kynsien lakkailusta! Pistelen tänne aina esille minkälaisia lakkauksia olen milloinkin saanut tuherretuksi kynsiini. Tietenkin myös esittelen lakkojani ja uusimpia kaupasta mukaan tarttuneita puteleita ja muita kynsitarvikkeita.

Tietenkin myös esittelen muitakin uusia ostoksiani, jos ne ovat vaan näyttämisen arvoisia. Tuppaan vaan aika usein eksymään kauppaan rahojani tuhlailemaan ja sittenhän sitä huomaankin että, hupsista keikkaa, rahat onkin loppunut paria viikkoa ennen seuraavan palkan tuloa. Näin on siis käynyt, ouh.

Mutta niin siis.. Mitä sitä nyt alan sepittelemään kaikkea mitä tulen blogiini tunkemaan, kun kuitenkin te tulette ne itsekin näkemään. Elikä turhat läpinät sikseen ja heti ensimmäiset kuvat kehiin.


Tällaiset lakkaukset tänään väsäsin, kun oli pakko kokeilla noita eilen ostamiani Mavalan lakkoja. Kuvio on Konad laatasta M63.


Toivon että jokunen silmäpari eksyisi tänne lueskelemaan blogiani, sillä mikään ei ole mukavampaa kun se, että tietää kirjoittavansa ja pistävänsä kuviaan ja juttujaan esille myös jonkun muunkin luettavaksi ja katseltavaksi! Eli kommentit on enemmän kuin tervetulleita!
Tietenkin kaikki aihe vinkit ja parannus ehdotukset otan ilomielin vastaan. :)

7 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. menin äänestämään että valokuvat, mutta myös vaatejutut olis kivoja :) elokuva-arvostelutkin on jees! oikeestaan kynnet taitaa olla ainoot mistä en niin välitä, ja hehe tuli pikku failaus ensimmäisen kommentin kanssa:D

  VastaaPoista
 3. No ainakin näin alkuun on luvassa ihan kaikkea mahdollista. :) Ja voipi olla että nyt ainakin näin alkuun tungen joka päivä jotain postausta kun on niin kamalasti kerrottavaa ja näytettävää. :D että ainakin noita valokuvia tulee olemaan melko paljon. Ja vaatekaapin sisältöönkin voisin päästää lukijat kurkkaamaan. ;P

  VastaaPoista
 4. Äh, mä olin eilen lähettävinäni kommentin, mut ei kai se sit tullu ku kone lagitti. :s
  Mutta siis, onnea uudelle blogille!
  Mä äänestin tossa Kynsiä, kun niistä sä ainakin olet kovin innokas varmaan kirjottelemaan - mitä nyt Radolasta sun viesteistä on voinu päätellä. ;) Mutta kyl noita kaikkia vaihtoehtoja käsittelevii juttuja ois kiva päästä lueskelee. :)
  Mä liityin muuten lukijaks ;) Joo, ja tosi kivat kynnet! Ihanan sävyset lakat. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia! Joo kynsijuttuja voisin kuvitella pistäväni tänne paljonkin ja valokuvia myös. :)
  Yritän tehdä monipuolisia postauksia, jotta olisi kaikille miellyttävää katseltavaa. :P

  Ihanaa kun on jo yksi lukijakin. ^^

  VastaaPoista
 6. Jee! Mäkin ehdin tänne. Tai kävin jo vähän vakoilemassa pari päivää sitten, mutta nyt ehdin kommentoidakin! :D

  Kiva kun pistit blogin pystyyn. Nyt pääsen näkemään kaikkea jännää sun elämästä. En siis ole mikään hullu kyylääjä, mutta meillä taitaa olla aika paljon samoja kiinnostuksen kohteita. :)

  Ja nyt meen lisäämään itteni lukijaksi! :D

  VastaaPoista
 7. Niin kauan lueskelin muiden blogeja, että oli suorastaan pakko sitten pistää omakin pystyyn! :) Kun aina tahdon höpöttää kaikkea ja tunkea kuvia joka paikkaan niin mikäs sen parempi juttu kun oma blogi! :D

  Ja kiva kun ryhdyit lukijaksi! On aina kiva kun tietää että jotkut lukevat mitä läpätän. ^^

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)