28.8.2010

Ring ring

Loiskis ja moiskis, tässäpä nyt uusimman lakkailuni lopputulos. Ihan olen itse tyytyväinen lopputulokseen, vaikka lakkaus paikkana toiminut hämärä huone ei ollut mikään parhain vaihtoehto! Mutta silti suht hyvinhän nuo sitten meni kynsiini. Mitäs pidätte?
Alla vielä kuvaa lakkauksiin käytetyistä kynsilakoista.Ja tittididiiididiii! Nyt on uusi puhelin sitten hankittu! Erittäin hyvän näköinen, todella hyvät ominaisuudet omaava ja vielä suhteellisen halpakin! Nokian 5800. Nythän se on ihan uusinta huutoa ja voi olla että jokaisella vastaan tulevalla on samanlainen, mutta ei se maailmaa kaada. :) Pääasia että olen itse tyytyväinen.


Suosittelen kyllä lämpimästi tämän puhelimen hankkimista, jos mieli tekee kosketusnäyttöistä puhelinta ostaa. Vielä on kyllä itselläni vähän hankalaa tuo kynnellä näpyttely, mutta kyllähän tämä tästä alkaa jo hieman harjaantumaan. :)Ja nyt on nettikin hankittu tuohon puhelimeen ja hauskahan se on sillä selata. En kyllä ihan vielä rupeaisi ihan netissä surffailemaan, kun kuitenkin hieman hankalaahan se on. :D
Ja tuossa puhelimessahan on myöskin ilmainen navigaattori! Vau, hauskaa. En tosin tule sitä käyttämään, koska omistan ihan kunnon navigaattorin, mutta kuitenkin. :)


Eminem feat. Rihanna - love the way you lie
(Kylmät väreet nostattava biisi.)

3 kommenttia:

 1. Pikkasen IHANAT kynnet ja phonee! ;]

  VastaaPoista
 2. Mulla on samanlaine puhelin, mut valkosena! Teeks noi kaikki kynnet ihan ite? On nimittäin tosi siistejä :)

  http://ruusukerotta.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia. :) Joo kaikki lakkaukset teen itse.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)