20.8.2010

Kourallinen lakkailua

Tässä nyt sitten parin päivän lakkailujen tulokset. Elikä lakkasin omani eilen + tänään ja ystäväni kynnet eilen + tänään. Ensimmäisenä esittelen eilisen päivän lakkailut.


Tässä omat lakkaukseni. Halusin kokeilla ensimmäistä kertaa tällaista "puoliksi naku kynnet" lakkausta, heh. Elikä kynsien karjet maalailin mavalan New-York lakalla ja kuviot tein konad laatoilla M3 ja M56. Rusetteihin käytin konad lakkoja.


Ja tässä sitten ystäväni kynnet. Hän halusi myös saman tyyliset lakkaukset kuin minulla oli. Joten tässä lopputulos. Hieman nuo lakat jo kuluivat kun unohdettiin eilen kuva ottaa niin tänään sitten siivouspäivän jälkeen oli vielä napattava kuva ennen kuin lakat poistettaisiin.
Kynsien päät värjätty Goshin oranssilla lakalla ja kuviot konadin mustalla laatasta M3.

Noniin ja sitten tämän päivän tuotokseni! Nämä herkulliset karamellikynnet. :) En normaalisti hirveästi väritä pinkistä väristä, mutta nämä ovat ihanat! (vaikkei väri kyllä ihan pinkki olekaan, mutta silti..) Ja lakkahan on ihana Rimmelin 60 seconds lakka ja sävy Pulsating. Nam. Ja kuviot konad lakalla laatasta M57.


Ja tässä sitten ystäväni "karkkikynnet". Ideahan syntyi siinä lakatessa, niinkuin yleensä minun lakkailuissani. Jälkeenpäin sain paremman idean minkä olisin halunnut toteuttaa, mutta se idea odottakoot ensikertaa. Ellen unohda. Mutta tässä tuo sininen pohjalakka on mavalan ihanan upean herkullinen Aqua Blue. Viivat ja pilkut on Kiss!in nailart lakoilla sutaistut.


Tällaiset lakkaukset tälläkertaa ja saas nähdä mitä ensikerralla mieleen tulee. :)

Ja vielä loppuun haluan hieman kertoa kuulumisiani! Elikä tänään kävinkin terpparilla! Poistattamassa luomen kasvoista. Siinä oli siis ollut jo parin vuoden ajan joku väritön luomi, hieman isoa "läpinäkyvää" finniä muistuttava tylsimys. Noh, ajattelin aina ettei se haittaa, mutta kyllä se sitten alkoikin olla ärsyttävä.. Joten otin itseäni niskasta kiinni ja sain varattua ajan sen poistamiseen ja tänään tämä operaatio sitten oli. Puudutus piikki nipisti kyllä erittäin kivasti, mutta leikkaus ei sitten tuntunut yhtään. Kolme tikkiä siihen tuli ja ensiviikon torstaina on tikkien poisto. Jipii.

2 kommenttia:

  1. Liityin lukijaksesi (: Olis kiva jos vilkaisisit minunkin blogin (;

    VastaaPoista
  2. Voi kiva saada lukijoita lisää. :) Käynkin hetimiten katsomassa sinun blogisi. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)