18.8.2010

Shoppailu kuume ei laske sitten millään

No tässäpä nyt nämä eiliset lakkaukseni. Minusta tuo Mavalan vihreä on niin herkullinen väri, että voisin lakata sillä vaikka joka päivä! Ja nuo "tiikeriraidat" on vaan niin kivan näköiset että saattaa noita näkyä minun kynsissäni muutamaan otteeseen. Heh.


Ja juuri äsken sitten sain kynteni lakatuksi, vihdoin! Tänään jo pari kertaa lakkasin, mutta aina meni ihan täysin pieleen.. Nyt saakoon kelvata. Ja onhan nämä nyt oikeastaan aika hauskat. Varsinkin tuo oranssi ja vihreä väri yhdessä on aivan ihana. Oranssi lakka on uusin Goshini ja vihreä on Kiss!in nail art vihreä ja musta samaa settiä.

JA päivän kohokohtahan oli paketti CesatShopista! Tilauksen tein sunnuntai iltana, kun niin haaveilin uusia laattoja ja ah.. Pakko se oli sitten tilaus tehdä. Ja tänään tuli, jipii!


Tilasin uuden leimasimen joka tällä kertaa on kaksipäinen, tosi hyvä. Halusin vähän helpotusta pienempien kuvien kanssa. :) Ja samassa syssyssä sitten tuli myös uusi scraperi, ihan hyvä.
Ja iki-ihanat uudet laattani!:

M21. Halusin tuon laatan oikeastaan ton "väriläiskä" kuvion takia, mutta nuo on muutkin kyllä ihan kivan näköisiä. :) (sori nämä laadut vähän, kamera tarkensi vain yhteen kuvioon)


M55. Ehdoton lemppari laatta! Niin herkullisia ja suloisia kuvia ettei näitä voi olla laittamatta kynsiinsä! Vielä kun olisi hyviä vahvoja lakkojakin joilla tehdä kuvioita. Vihreä pitäisi metsästää jostain kun nuo jo omistamani vihreät ovat vähän liian hailakoita konad laattojen käyttöön.


M73. Tässä on oikeastaan kaikki niin ihania, mutta eniten tuo nuotti rivistö innosti! Ja tuo raidotus hommeli tossa oikealla ylhäällä.


M56. Ihania ihania! Tuo rusetti juttu lempparini!


M57. Ja tämä nyt vaan oli pakollinen ostos seepraraitojensa ja leobardi kuvioidensa takia. En malta odottaa näiden kokeilua!


Elikä tällaiset ihanaiset saapui luokseni tänään. :) On niin kamalan vaikeaa nyt vaan kynsiä lakkailla kun ei oikein sitten tiedä mitä haluaisi pistää! On valinnan vaikeus kyllä!

Ja ihanaa kun lukija määrä on kasvanut blogissani! Hienoa. Tuntuu todella kivalta että lukijoita tulee lisää. :) Voisin tässä vähän luvata että kun 30 lukijaa tulee täyteen niin järkkään lukijoilleni kivan pikku arvonnan. ;) (Ja lukijalla siis tarkoitan tuota blogin seuraamis juttua. Pitää olla julkinen lukija) Ja pälpätipää. nyt voisin katsoa elokuvan Prinsessa ja sammakko. ^^

4 kommenttia:

 1. konadeihin vaan jää niiin koukkuun ! haluttas vaan koko ajan ostaa lisää.. :)

  VastaaPoista
 2. No älä muuta sano! :D Aina kun selaa ne uudelleen ja katsoo niitä niin joku laattakin mikä ennen ei ollut niinkään kiva näyttääkin yhtäkkiä niin ihanalta että on pakko saada tilata! Heh.

  VastaaPoista
 3. Ai toi oranssi oli sitä Goshin oranssia! En oikeen osannut yhdistää 1+1. :D On kyllä kynnelläkin ihan yhtä hyvän näköistä kuin purkissakin.

  Kerropas sitten auttaako tuo pienempi stamper konadoinnissa. Saattaa mennä mullakin sen jälkeen ostoslistaan, kun niitä pienimpiä kuvioita ei saaa millään osumaan oikeaan kohtaan tolla isolla. :)

  VastaaPoista
 4. No juu. Goshin oranssihan tuo. Ah niin ihana väri! :)

  Joo tänään testailen tota pienempää samperia. Olisipa se helpompaa! Kerron sitten kuinka kävi. :D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)