7.8.2010

Hyppysellinen turkoosia

Nyt pääsin kokeilemaan yhtä uutta ihanaa lakkaani! Väri on Sky High ja tuo on niin upea! Rakastuin kyllä heti tähän, kun sain kynteeni pistettyä. Vaikka purkkiakin katsoessa väri on ihana, niin on se kyllä paljon upeampi kynsissä! Ja harmi että värin sävy hieman muuttuu valokuvassa, mutta voin sanoa että ihan "livenä" tämä on upea.


Pakko oli kuitenkin tehdä jotain kuviota kynsiin, sillä en ihan hirveästi tykkää "paljaista" kynsistä. Ainakaan tällä hetkellä, kun on nuo ihanat Konad laatatkin ja kynsien lakkaus innostus vasta aluillaan. :) Mutta omasta mielestäni nämä onnistui oikein hyvin ja kiva lopputulos. Huomena en sitten raaskikaan lakata kynsiä uudestaan!

Tuohon lakkaukseen käytin näitä tarvikkeita.


Ja sitten kun on nyt tätä turkoosia tässä, niin onhan minun päästävä teidät kurkistamaan hieman myös vaatekaappini sisältöön. Ja sieltähän löytyy turkoosia, sillä turkoosi on ehdottomasti yksi ihanimmista väreistä.

Tällainen paita. Erittäin ihana. Tossa on vielä nauha, joka menee selän taakse ja rusetille. Ja tossa edessä tuo musta kaistale on tekonahkan palanen. Todella kuumalla säällä ei tota paitaa viitsi pitää, kun hikoaa masu. Heh. Paidan hintaa en valitettavasti muista, koska olen ostanut sen jo aikoja sitten, mutta kauppa on ollut Only.


Tässä vielä yksi ihana kaulaketjuni. Yksi lemppareistani. Joka ei varmaan ollut yllätys? :D

Muistakaahan toki kurkata alempana näkyvä valokuva postaus. Tänään kun on niin hellettä ollut, ettei ulkona pysty olemaan, niin täytyy sitten postailla tänne. :)

2 kommenttia:

  1. Tosi kivat lakkaukset! Yksinkertaiset, mutta kauniit. :) Ja noi 60 seconds- lakat on niin ihania! Mullakin on niitä kahta eri väriä. :D

    VastaaPoista
  2. Joo huomasin että noi on todella hyviä lakkoja! Ens kerralla kauppaan mennessä ostelenkin vaan niitä. :D Mun muistaakseni noita värejäkin oli aika laajalti ja kaikkia upeita. Ouh!

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)