6.8.2010

Perjantain löydöt

Tänään päätin kokeilla hieman hauskempia lakkauksia. Paremminkin olisi voinut onnistua, mutta apuvälineenä vain hammastikkua käyttäen ei ehkä parhain lopputulos. Heh. Pitäisi ostaa siveltimiä jotta hieman auttaisi tätä pikkutarkkojen viivojen ja pilkkujen tekemiseen. Idean tähän lakkaukseen sain A Day In The Life Of Dollface blogista.


Näitä lakkoja tuli käytettyä tähän lakkaukseen. Ehkä joku parempi punertava lakka olisi ollut parempi, muttei tähän hätään löytynyt muuta kun tuo Mavalan Lisboa lakka.


Löysin myös kynsien kuorintaan viilan, jota lähdinkin vähän metsästämään. Tämä on todella hyvä! Viilaus kohdat on hyvin numeroitu myös vaihe vaiheelta, ettei tarvitse ainakaan miettiä mikä väri oli missäkin vaiheessa käytettävä! Eikä ollut kalliskaan. Normaalista ruokakaupasta alle 3€.Ihanan hameenkin löysin! Ei ollut tarkoitus mitään vaatteita mennä ostelemaan, mutta kauppareissulla satuin näkemään pienen putiikin jossa vaatteita myytiin, niin olihan se pakko mennä katselemaan. Ja tämän löysin! Oli pakko ostaa sillä hametta olen etsiskellyt ja tämä oli niin ihanan värinen ja juuri hyvän pitunenkin. Hintaa oli 39€, että melko kallishan tuo oli, mutta silti ei kaduta tippaakaan että ostin. Erittäin upea löyty.

2 kommenttia:

  1. Ylistinkin sun melonikynsiä jo tuolla Radolassa. :) Mut kiva, et löysit ton kynnenkuorintaviilan. Ja näköjään vielä siihen sopivan hameenkin. :D

    VastaaPoista
  2. Joo ihan sattumalta sen löysin, mutta juuri sillon kun sitä tarvitsinkin. :) En viellä kerenny kokeilla toimivuutta, mutta uskon että se on erittäin hyvä! Toinen puoli tuosta viilasta on vaaleanpunainen, mutta pakkohan oli tuo kuva ottaa noin päin, kun tuo hamonenkin on samaa väriä. ;D Hehhe.

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)