14.8.2010

Raidoitusta ja väriä

Ajattelin kokeilla uutta Lumenen natural code lakkaani (sävy 13 Get color) ja voi huhhei, olipas se neonkeltainen! Aika hurjat oli. Meinasin jo että eihän tämä nyt kamalan järkevältä näytä, kun tuntui siltä että pimeässäkin kynteni hohtaisi! Noh, päätin sitten kokeilla siihen jotakin kuviota uusilla Kiss!:in nail art lakoillani ja tällaiset raidoitukset sitten loin. Heti tuli paljon paremman näköiset ja suorastaan hienot! Ja samalla myös tajusin että nämä lakkauksethan on kuin luotu erään paitani kanssa! :D Kuvassa käteni alla on siis tuo kyseinen paita. Näin sitä vaan voi vahingossa luoda lakkaukset sopimaan johonkin kaapin pohjalta löytyvään paitaan. :)

Teinpä myös samalla lakkaukset toisen kynsiin. Tämähän oli siis toinen kertani ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen! Kyllä oli kynsien kantajakin erittäin iloinen lopputuloksesta. Hän sitten halusi myös varpaistaan tiikeriraitaiset. Eli ensimmäinen kokeiluni lakata jonkun toisen varpaankynnet! Hui mitä kokeilua ollut tämä viikko. :)

Ja lopputulos on tässä! Pikkuvarpaat eivät päässeet kuvaan, mutta ne olikin niin pienet ettei kuvio siinä juurikaan näkynyt. Heh. Ihan onnistunut lopputulos. :P

Ja niin ihastuin noihin tiikerikynsiin että pakkohan se on ensiviikolla itselleenkin yrittää näpertää tuollaiset! Ajattelin kokeilla oranssin keltaista liukuvärjäystä alle ja sitten raidat päälle niin voála! :) Uskoisin sen näyttävän ihan mahtavalta.

Nyt vaan pitäisi koittaa säästellä näitä lakkoja kynsissäni maanantaille asti, sillä haluaisin pistää tuon vihreänkeltaisen hopearaitaisen paitani töihin. Ja kynnethän nyt sopii siihen paremmin kuin koskaan. ;)

3 kommenttia:

 1. Ihanat noi keltaset kynnet! Tulee ihan pääsiäisfiilis. :D Viivoista tulee mieleen jostain syystä pajunkissat, ja keltainen on tipun väri. :DD Sopii tosiaan todella hyvin tuohon paitaan. "Tiikerikynnetkin" on onnistuneet hyvin. :)

  VastaaPoista
 2. ihanan näköset, mäkin haluun! mut mul menis vaan niin hermo, ku yrittäisin väsäillä tollasia mun kynsiin:p

  VastaaPoista
 3. Hehe, kiitos molemmille. :)

  Ja ei itelläni kyllä ihan heti pääsiäinen noista mieleen tullut, mutta nyt kun ihan miettimään alkaan niin niinhän se vähän vois olla. :D Pajunkissat ja tipu. Heh.

  Kyllä mullakin välillä vähän hermo menee näpertäessä, mutta noiden kanssa ei onneksi mennyt. :) Olin niin keskittyny pipertämään.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)