22.8.2010

Satunnainen kesäkuva

Tänä kesänä otettujen kuvien kansioita selaillessani, päätin pistää esille tämän kuvan.

Mielestäni kuva onnistui erittäin hyvin ja aihe vaan napsahti mieleeni, jolloin oli kuva otettava. Ensin kuvasin vain yhtä lasia, kunnes ajattelin toisen lasin sopivan kuvaan. Ja monen otoksen ja erilaisen inspiraatioinnin jälkeen syntyi tämä otos. :)

Ja vielä sellaista kivaa höpinää tähän, että kamerastani loppui akku ja laturi ei sattunutkaan olemaan mukanani! Huomena käyn laturin hakemassa jotta saan pistettyä tänne kuvaa lakkailuistani. Huomena myös luvassa kivaakin kivempi postaus, joka varmasti kiinnostaa monia. Elikä huomena kannattaa käydä täälä kurkkaamassa, mitä kivaa onkaan luvassa. ;)

Kiittäisin tässä vielä kaikkia ihania lukijoitani! On niin päivää piristävää huomata että on tullut lukija lisää! Ja kommentit on aina niin piristäviä, sillä silloin ainakin tiedän että joku myös lueskelee, mitä höpötän. :) Kritiikkiäkin olisi kiva saada, joten eikun vain kertomaan kaikki mielipiteet kuvien laadusta, lakkailuistani, blogin ulkoasusta, kirjoitus tyylistäni ja kaikesta mahdollisesta. :) Voin sanoa että en todellakaan pelkää rakentavaa palautetta!

1 kommentti:

  1. Mulle tuli mieleen se ikuinen dilemma tästä kuvasta, se "onko lasi mielestäsi puoliksi täysi vai puoliksi tyhjä?" :D

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)