26.8.2010

Hitusen runsaampaa

No nyt vähän isohkompi postaus luvassa, toivottavasti pidätte. :)

Tässä eiliset lakkaukset. Alla ihanan hempeä lila on Goshin Wild Lilac ja päällä viivat on näperrettu Kiss!in nail art lakoilla.


Tässä ystävälleni eilen tehdyt lakkaukset. Kokeilin vinoa tyyliä ja pinkkiä viivaa piristämään ilmettä. Kaveri sitten halusi vielä vähän hopeaa siihen mukaan, jotta lakkauksista tulisi vähän käheämmät. Ja erittäin tyytyväinen hän oli lopputulokseen. Kyllähän nuo omasta mielestänikin ihan hyvin onnistui. Vähän erilaista ilmettä taas. :) Mustana on Mavalan lakkaa käytetty ja viivoihin taas iki-ihania Kiss!in nail art lakkoja.


Ja sitten siirrytään eilisiin ostoksiini! Kävin kivassa pikku kaupassa katselemalla. Siellä oli kaksi ihanaa mummelia myymässä jotka sitten esittelivät joka ikisen korun ja hoh, siinä menikin melkein tunti kun pienen pienessä kaupassa koruja katselin. Heh. Eirttäin sympaattisia kyllä mummot olivat. Ja kauniita koruja oli paljon! Vaatteita ja laukkuja ja muutakin tilpehööriä löytyi. Siinä olikin sitten koruissa tarjous 3kpl 10€ ja pakkohan se oli sitten kolmet korut ostaa!

Tällainen ihanuus tuli valkattua! Niin rakastan tuota turkoosia väriä, ai että! Kaulassani roikkui tämä tänään ja muutkin kehuivat kauniiksi koruksi.

Tässä sitten nämä kaksi muuta mitkä ostin. Ihanan erikoisia koruja siellä oli valikoimassa! Klikkailkaa toki kuvaa isommaksi niin näette hieman selvemmin nuo korut. Erittäin hauskoja ja samalla kauniita. :) Ei yhtään turha reissu.

Ostin myös laukun samasta kaupasta eikä maksanut kun 22€. Omasta mielestäni ei lainkaan huono hinta! Erittäin ihana tuo laukku. Farkkujen kanssa todella näpsäkän näköinen. Enkä vielä olekaan koskaan tuon väristä tai ylipäätään sinertävää laukkua omistanutkaan. Tuppaan melkein aina ostamaan mustan! Joten nyt vähän piristystä! :)

Ja tässä vielä viimeisenä tämän hetkiset lakkaukseni. Ensin pistin Mavalan Electric Greeniä ja päälle sipaisin vielä jotain ihme vihreää lakkaa jonka nimeä ja sävyä en oikeastaan edes tiedä. :D Taitaapi olla nimeltään joku beautyuk. Mutta joo. Sitten oranssit pikku raidat Mavalan oranssilla ja valkoiset Kiss!in nail artilla. Ja voi että, mitähän tämä lakkailukin olisi ilman noita Kissin nail artteja! Yksi parhaimmista. :)

4 kommenttia:

 1. Millä laitat nuo, viimesessä kuvassa nuo vaaleet raidat vihreissä kynsissä?

  VastaaPoista
 2. Tein ne raidat Kiss!in nail art lakalla, siinä on sellanen ohuempi sivellin. :) Erittäin näppärä!

  VastaaPoista
 3. Kivoja lakkauksia olet taas tehnyt! Yksinkertaisuudessaan ehkä eniten omaa silmääni miellyttävät nuo ystäväsi kynnet :) Ja kivoja korujakin olet löytänyt, ei varmaan jokaisella vastaantulijalla olekaan tuollaisia!

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :) Ja juu tuppaan välillä tekemään enemmän monimutkaisempia lakkauksia, kun niihin menee enemmän aikaa joten saan hyvin tapettua päivästä aikaa pois. :D Paitsi että kiireisempinä päivinä on keksittävä yksinkertaisempia.

  Ja juu en ainakaan ole kenelläkään samanlaisia koruja vielä nähnyt! :) Oli kyllä niin syrjäinenkin se pikkukauppa etten tiedä käykö siellä paljoa väkeäkään. Hm.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)