16.8.2010

Hailakkaa väritystä

Heippahei ja hellurei. En sitten olekaan pariin päivään saanut lakkailla kenenkään toisen kynsiä, mutta halukkaita lakkaukseen tulijoita silti on. Saas nähdä millon tulevat kokeilujeni ääreen. :) Ihan hyvä vähän harjotella myös toisten kynsien lakkailua! Kun välillä tuntuu että omat kynnet loppuu kesken, kun lakkaus innostus alkaa! Eikä viitsi heti poistaa juuri tehtyjä kuviointeja ja muuta. :D No mutta, eilen näpersin itselleni tähtitaivas kynnet. Käytin erilaisia tähtikuvioita Konad laatasta M3. Ja mustan lakan virkaa toimitti Mavalan musta.

Tänään taas oli aivan pakko käydä katsomassa sokoksen kynsilakkahyllyköitä ja tietenkin sieltä tarttui myös jotain mukaankin! Harmi vaan että O.P.I:n lakat on täällä suomessa niin himputin kalliita, kun niitä olisin niin mielelläni voinut ostellakin.. HÖ! Mutta löysin silti kaikkea kivaa!

Rakastuin tuohon Goshin Wild Lilac sävyyn! AH! Sitähän olikin pakko sitten heti kokeilla kynsiin. Samoin kun pistin tuota Fashion Nailsin sävyä True Beige. Ja tuo oranssi Goshin väri on Orange Drops. Ihana sekin, nam. Kun mavalan pieni purnukkani oranssia alkaa ollal opuillaan, niin olihan se sitten tuo ostettava. :)


Tässä nämä tämän päivän tuotokset noilla kahdella uudella lakalla. Ihan ookoot tuli ja oli kiva kokeilla jotain uutta. Hopeat viivat on tehty Kiss!:in nail art lakalla. Ehkä hieman "pliisut" väriltään nuo kynnet, mutta ihan kivat. Ehkä huomena sitten hieman pirteämmät värit, saas nähdä. Ideoita otan vastaan, vaikkakin kyllä niitä itsellänikin on. Uudet ideat kuitenkin on aina tervetulleita. :)

Ja tässähän joutunee kohta pitämään 1000 kävijän vuoksi arvonnan! Hui. :) Vielä on kuitenkin mittarissa jäljellä numeroita ennen sitä, mutta ei siihen kauaa mene. Kivaa.

Ja muistakaahan kaikki osallistua Sonnelan arvontaan! Siellä kivat palkinnot voittajalle luvassa, joten hopihopi sinne vain. :)

3 kommenttia:

 1. Ihanat noi tähdet! Millä keltaisella kuviot tehty? Ihan Konadin kelainen lakka? Pitäs tilailla jotain, mitkä näkyis mustassa.. en uskonu minkään muun kun valkosen näkyvän xD

  VastaaPoista
 2. Ai joo se tuppasi unohtumaan tuosta. Joo elikä siis ihan on Konadin oma keltainen lakka tossa kuvioinnissa ollut. :)

  Ja kiitoksia. :) Ajattelin tosissaan kanssa että valkoinen ainakin näkyy mustassa, mutta miksei keltainenkin. On sentään niin kirkas ja vahva väri. Tuo konadin lakka ainakin.

  VastaaPoista
 3. Voi, noi tähtikynnet olis sopinut huomiseks hyvin, kun näkyy taas niitä tähdenlentoja! *muistutus* :D

  Ja ihania nuo Goshin lakat. Tekisi melkeen mieli syödä toi oranssi. :P

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)