23.8.2010

Onhan päivä vielä huomennakin

Dadaaa, tällaiset lakkaukset eilen väkertelin pikku kynsiini. Idea oli taas aivan hakusessa kun aloitin lakkailun, yllätys. Ensin lakkasin kynteni Mavalan Ancorage lakalla. Se on siis hopeinen, vaikka näyttää enemmän valkoiselta tuossa kuvassa. Sen jälkeen päätin väsätä mustalla Mavalan lakalla keskelle paksun raidan. Lopputulos oli tylsän väritön joten piristin sitä hieman neonvihreällä Kiss!:in nail art lakalla. En nyt sitten tiedä onko tuo enemmänkin korsetti tyylinen vai kengännauhat? Sen saanee jokainen itse päättää. ;)
(Tosin nuo raidat olisin voinut tehdä hiiieeemaaan ohuemmiksi, nyt kun tuppaavat olemaan ylipaksut! No, välillä näin.)


Ja kun kamerastani tuppasi akku loppumaan ja laturi olemaan ihan toisaalla, en eilen voinut näitä lakkauksiani postailla. Tässä siis samaan syssyyn nämäkin. Taas vaihteeksi lakkasin kynteni saman tyylisiksi ja värisiksi kuin kaapin pohjalta löytyväni paita. On tämä niin sattuman kauppaa. :D En siltikään ikinä pistä sitä paitaa päälleni, joka lakkauksien kanssa sopii yhteen. Typerääkö? En tiedä. Ja tosissaan lakkoja mitä tuohon käytin niin pohjalla tuo punainen on Mavalan Bordeaux ja viivat Kiss!in nail art lakoilla.

Onko teistä järkevämpää olla saman tyylisessä paidassa, mitä lakkaukset ovat? Vai onko sillä väliä onko päällä sininen paita jossa on valkoisia pilkkuja ja kynnet lakattu keltaisella jossa on punaisia ja ruskeita raitoja?

Psssst, tänään tulee vielä jossakin vaiheessa mukava postaus. ;) Nimittäin arvonta postaus! Kannattaa siis kurkata blogiini tänään vielä myöhemmin uudelleen. :)

3 kommenttia:

 1. Yksinkertaisia, mutta silti tosi kivoja lakkauksia nuo :) Itse olen lähes pakkomielteinen mätsäilijä, hyvin usein aamuisin kauheaa paniikkipukeutumista kun ei meinaa löytyä kynsiin sopivia vaatteita niistä jotka sopivat päivän mielialaan ja tekemisiin :D

  VastaaPoista
 2. Jee arvonta \0/.

  Alimmaiset kynnet ovat _upeat_!

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmille. :)

  Itse en aamulla koskaan haluakaan pistää niitä vaatteita päälle, jotka sopivat lakkauksieni kanssa kuin nappi paitaan! :D Joten laitan sitten vaan jotkut rievut kaapista jotka sillä hetkellä näyttää kivalta. :D En kuitenkaan ihan täysin vastakohtaisia vaatteita käytä lakkauksien kanssa. Esim en laita pääkallo paitaa ja tummia meikkejä silloin kun kynnet on lakattu vaaleanpunaisella ja sydämin koristeltu. :D Hohho.

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)