15.8.2010

Rapujuhlien huumaa

Sitä tulikin eilen sitten vietettyä ensimmäisiä rapujuhlia! Ja ensimmäistä kertaa myös maistoin tätä oliota. Olipas se erikoista. Syötävää ei ollut juuri lainkaan ja koko ajan piti imeskellä, heh. Mutta eipä tuo rapu muutenkaan ole mikään nälkäruoka vaan ihan seurustelu syötävää. Hauska kokemus tuokin. Ja tietenkinhän minä olin heti kameralla sörkkimässä. ;)


Tein kyllä myös kynsiini uutta ilmettä. Kävin pikapikaa citymarketissa ostamassa ruutuvihkoa niin kynsilakkaosaston ohi mentäessä oli iihan pakko kurkata mitä sieltä löytyy ja mukaan tarttui tietenkin se kauan hakemani kynsilakan pikakuivattaja! Eli hyvä niin. Myös Rimmelin ihanaakin ihanampi Pompous lakka! Myös ranskalaiseenmanikyyriin tarkoitettuja tarralappuja, joita en tule käyttämään! Meni nimittäin niin hermot niiden kanssa, että en enään jaksa taistella. Päätin sitten siis tehdä vähän helpommat lakkaukset ja nämähän sitten siitä syntyi. :)

Tässä vielä lakkaukseen käytetyt lakat ja laattakuvio;Pikaiset tämänpäinän kuulumiset:
Tuli nypittyä koko pihasta laatoitusten väleistä rikkaruohot pois, sen jälkeen pestiin grillikatoksen lattia ja vaihdettiin järjestystä ja lopulta innostuin pesemään ikkunatkin! Hui, pelottavan ahkera olen ollut näin sunnuntaina! Ja nyt menen grillaamaan juustotassuja, namnam. Sen jälkeen lakkaan jotkut ihanan mukavat kynnet itselleni ja ystävälleni, joita pääsette huomena ihastelemaan. :)

3 kommenttia:

 1. Tosi kivat lakkaukset! Noilla koko kynnen kuvioilla saa kivaa jälkeä. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lukea blogia, joka on täynnä hyviä esimerkkejä siitä että kyllä lyhyisiinkin kynsiin saa hienoja lakkauksia :) Vähäntävät hyvin sitä masennusta, joka tuli kun piti leikata kynsiä lyhyemmäksi töiden alkaessa!

  Nyyh, tuli kauhea ikävä noita kahta Natural coden lakkaa, jotka esittelit ostaneesi pari postausta aiemmin. Keltainen oli ihana, mutta värjäsi ainakin minun kynsiäni pahasti ja sininen oli sillon yksi ehdottomista suosikeistani! Pitänee sitä ostaa joskus uusi kappale.

  Ostin kanssa lomareissulla tuota sinistä kynsilakanpoistoainetta, kun olin unohtanut oman kotiin.. Iloisesti yllätyin, oli tehokasta eikä kuivattanut sormien ihoa ollenkaan (jota useat poistoaineet aiheuttavat minulle)! Ja tosi edullinenkin vielä.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia molemmille. :)

  Odotan innolla että kynteni kasvaisi. :D Mutta onneksi näihin sentään jotain saa aina näperrettyä. :)

  Ja tosissaan joo se natural coden keltainen lakka värjää kivasti kynttä! Oli iihan keltaiset kynnet sen jälkeen ja oli otettava astetta vahvempi poistoaine käyttöön että olis edes hieman paremmin lähtenyt, huh! Mutta silti tosi kivan näköinen sävy. :)

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)