11.8.2010

Lakkailu on intohimoni

No niin. Tällä hetkellä tällaiset lakkaukset löytyvät kynsistäni. Päätin kokeilla Mavalan melko uutta Tropique lakkaani ja tuollainen sininen sävyhän se on. Ihan kiva. Kaksi kerrosta piti laittaa, jotta jotain näkyikin. Samalla siinä ideoita pohtiessani näpersin nuo lilahkot "terälehdet" Rimmelin Pulsating lakalla jonka jälkeen vain pistin mustat pisteet ja valkoiset viivat. Idea tuli päähän samalla siinä lakatessa. Yleensä tuppaa lakkaukset menemään pieleen kun mietin idean ja tyylin samalla lakatessa. Heh. Mutta kyllähän nuo nyt ihan kivat ovat.

Ja eilen minulla oli tällaiset auringonkukka kynnet. Olisi pitänyt laittaa sininen tuon harmaan tilalle, mutta tehty mikä tehty. Hieman haaleaksi jäi lopputulos. Alla tuo harmaa siis Mavalan New-York ja auringonkukan keskusta on siveltimellä töpötetty käyttäen Rimmelin Gold Infusion lakkaa ja kukan terälehdet on Konadin keltaisella lakalla ja laatasta M63.

Ja tässä hauska auringonkukka kuva. Illalla neljä mehiläistä päätti torkahdella siinä kukan keskustassa hauskassa neliön muodossa. :)

Ja vihdoin kokeilin ihka ensimmäistä kertaa lakata toisen kynnet! Ihan hyvinhän se onnistui, vaikka hieman joistain kynsistä meni yli. Konadin kuviotkin onnistui yllättävän hyvin ja sain ne kohdistettua kivasti kynsiin. Pikkusen hämärässä valossa vaan ei ehkä ole parhain lakata, mutta ei siihen hätään jaksanut miettiä valaistusta. :D Mutta kynsien omistaja tosin oli erittäin tyytyväinen lakkauksiin ja ilmoittautui vapaaehtoiseksi seuraavia lakkaus kokeilujani varten. :) Alla oleva pinkki lakka on Rimmelin Pulsating ja Konadin valkoisella on kuviot tehty, laatasta M60.

Vastatkaahan myös tuohon oikeallapuolella olevaan pieneen lehti kyselyyn. :) Voin pikku vinkkinä kertoa, että jonain päivänä tulen käyttämään kyselyn lopputulosta erääseen juttuun. ;) Elikä äänestäminen on kannattavaa. Heräsikö mielenkiinto? Toisena pienenä vinkkinä voin sanoa, että joku tulee hyötymään siitä jollain tavalla joskus. Heh. Ihanaa olla arvoituksellinen. Osa saattaa jo osata päätellä noista mitä tulevan pitää.

6 kommenttia:

 1. minä oon kauan harkinnu tuon ylimmän mavalan ostamista ja tämä postaus ei ainakaan helpottanu ostotuskaa ! ah se on kaunis väri :)

  VastaaPoista
 2. Heheh. Kannattaa ostaa, tuo on niin ihana sävy! :) Et tule pettymään.

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot ja onnistuneet kynnet sulla nyt, ja tuo mavalan sävy on tosi herkullinen! Sinistä lakkaa ei voi koskaan olla liikaa (:

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia. :)

  Ja ei niin! Sinisiä lakkoja ei voi olla koskaan liikaa! AH! Kaikki ihanat sävyt mitä kaupasta löytää niin on ostettava. :D

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat noi sun auringonkukka kynnet:) Kesäiset ja leikkisät:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos. :) On aina niin kiva kokeilla kaikkea erilaista :D

  VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)