25.8.2010

Kimaltelua sateenkaaren värein

Tulipas nyt sitten ostettua uusi tulokas kynsilakkojeni joukkoon. Nimittäin tuo jo hetken mietintämyssyssä ollut Goshin Rainbow lakka. Purkissahan se ei ole mitenkään kaikkein houkuttelevin, mutta kun niin moni sitä kehuskeli ja katselin kuvia jossa sitä on kynsissä niin onhan se nyt huomattavasti upeamman näköistä! Eli oli se sitten ostettava.

Tällaiset lakkaukset sitten tälläkertaa. Päällä pienesti kimaltelee se Rainbow ja alla oleva sininen ihanuus on Rimmelin Sky High, joka on kyllä ihan ehdoton lempparini! Pistin sitten vielä peukaloon, keskisormeen ja pikkurilliin pienet kukka tarrat piristämään ilmettä. Ja näillä lakkauksilla sinnittelin jopa kaksi päivää! Vou, ennätyksellistä minulta.

Tänään sitten lakkailin uudet ihanuudet. Ja pakko sanoa että oli muuten hommaa hinkuttaa nuo Rainbow lakat pois kynsistä! Huhheijaa, ei ihan joka päivä jaksaisikaan sitä tehdä. Siksi yritän sitten aina jatkossa kun lakkailen tuolla, niin pitää lakkauksia parisen päivää.
Ja huomena voisin pistääkin sitten kuvaa tämän hetkisistä lakkauksistani ja ystävälleni eilen tehdyistä. :)

Huomenna on muuten tikkien poistot tästä naamastani, kun kävin sen luomen leikkauttamassa viime perjantaina! Ihanaa katsella sitten peiliin kun sitä ei enään ole häiritsemässä. :) Pakko muuten sanoa että on muuten pirun siisti tuo haava. Ei ole vuotanut, ei tulehtunut eikä revennyt. Ja lääkäri teki kyllä hienoa jälkeä. :) Olen tyytyväinen.

Ja ihanaiset, muistakaahan osallistua kaikki tuohon arvontaan! Vielä on ihan loistavasti aikaa! :) ...Ja arvonnasta tulikin mieleen että käykäähän ihmeessä osallistumassa siinä samalla myös Rainbow Dash- blogin arvontaan! On meinaan erittäin herkulliset palkinnot. ;)

2 kommenttia:

  1. Oli pakko tulla tänne vielä kattomaan, jos ois ollu kuvia uusista lakkauksista, mut joudun näemmä odottamaan ainakin aamuun. :( Rainbowia muuten on oikein mukava poistaa! Mulla oli siinä vielä alla Models Ownin lakkaa, joka on vähän paksumpaa kun normaali lakka, niin meni kivasti kynsilakanpoistoainetta. :D Noi siniset lakat kyllä sopii ihan tosi hyvin Rainbowiin, tykkään! :)

    VastaaPoista
  2. No kohta pistän uutta postausta uusista kynsistä. ;) Hehee. Ja joo toi sininen kyl näyttää kivalta Rainbow lakan kanssa. :) Joku kerta jos jaksan niin kokeilen jonkun muun ihanaisen lakan päällä sitä. Sitten kun vaan jaksan taas taistella niiden poiston kanssa! :D

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)