9.8.2010

Maanantaina mammona palaa

Dodiin. Tällässiä lakkauksiahan se oli kokeiltava tänään, kun kävin vähän ostelemassa kaikkea kivaa ja huomena leobardi kuosista vaatetta pistän niin onhan se kynsien rimmattava, heh. Ei ehkä parhain mahdollinen lopputulos, mutta ehkäpä noista selkoa saa. :) Käytin lakkauksessa mustaa Mavalaa ja valkoista Trindiä, tosta alla olevasta peigestä en tiedä, kun lakkapurkissa ei lue mitään ja se on varmaan kymmenen vuotta vanhakin. Ja kuviot tein käyttäen apuvälineenä uutta huulienrajaus sivellintä. Ostin sen ihan kynsilakkojen laittoa varten, koska en omista muitakaan hyviä siveltimiä. Hermot meni hammastikkuihin!


Tällaisen ihanan paidan ostin! Se suorastaan kutsui minua niin eihän sitä voinut jättää henkariin roikkumaan. En muista kaupan nimeä, sillä se oli joku uusi ihmeellinen miesten vaatekauppa jossa oli naisten vaatteet loppuunmyynti hinnoin. Tämän paidankin hinta olisi normaalisti ollut 49,95€ (jota en todellakaan olisi tuosta maksanut), niin sain sen kivasti 20€. Ei paha ollenkaan. :)

Samasta kaupasta ostin tämän ihanan mekon! NAM! Olin monta kertaa kävellyt kaupan ohi ja aina mietin että pitäisiköhän tuota käydä sovittamassa ja tänään sitten rohkaistuin. Onneksi menin, nimittäin tuo oli viimeinen mitä siellä oli jäljellä ja tietenkään lisää ei olisi tullut, kun loppuunmyynnistä oli kyse! Hintaa tällä oli normaalisti 59,95€ (jota en olisi edes harkinnut maksavani!) niin sain sen nyt 25€. Eipä siis jäänyt harmittamaan ollenkaan!
Tämän mekon aion huomena pistää, sillä en malta olla käyttämättäkään! Ja vielä kun noita helteisiä ilmojakin on jäljellä.

Kävin myös Seppälässä etsimässä Models Own- lakkoja, mutta siellä oli niiin suppea väri valikoima, että ei tullut niitä vieläkään ostettua. Sen sijaan ostin kivoja kynsitarroja! Yksi arkki maksoi 1,95€.

Käteen tarttui kassalle mennessä sieltä Seppälästä myös nämä lakat. Nyt on sitten kunnon kimalletta! Tuo vihreä lakka maksoi 2,95€, hopeinen maksoi saman verran ja pieni tähtihile lakka maksoi 1,95€.

Tässä myös eilis iltaisen Prisma reissuni ostokset. Nyt sain vihdoin sen ruskean ostettua, vaikkei ihan juuri sellainen sävy ollutkaan, mitä hain. Kelpanee paremman puutteessa. Ja tuo sininen oli niin suloinen ja kimalteleva niin päätti sekin eksyä kassalle. Ja keltainen on oikeasti hieman neon sävyinen, erittäin kiva. Tosin vielä en ole kerennyt kokeilemaan.

Tänään sitten kotiin mennessäni ajelin Robinhoodin ohi ja päätin käydä siellä, sillä en muistanut ostaa kynsilakanpoistoainetta. Tietenkin oli ostettava nämä minilakat! Siinä kunnon keltainen ja "levänvihreä". Piti maksaa 1€ puteli, mutta kassalla sitten sanoikin että hinta on 1,5€. Huoh. En jaksanut jättää poiskaan, kun ei se nyt niin paljoa noussut.

Ja etsin sieltä Robbarista varmaan puolituntia kynsilakanpoistoaineita! Meni hermotkin jo ja piti alkaa myyjää metsästämään. Pienen mutkittelun ja bongailun jälkeen löysin ja kysyin. No olipas ne poistoaineet sitten kamalan hankalassa paikassa! Ei lähelläkään kynsilakkoja ja ihan alahyllyllä piilossa... Eikä siellä tietenkään ollut mitään hyviä purnukoita, joten lueskelin kaikkien kylkiä ja pohdin minkä ostaisin, sillä joku oli ostettava kuitenkin! Nämä sitten löysin siitä monen muun (4) eri vaihtoehdon luota. Päätin kokeilla molempia, sillä pullo maksoi vain 1€. Ja tuo keltainen on aivan ihana! Tuoksuu sitruunalle ja on erittäin pehmoisen tuntuinen. Ei ollenkaan limainen tai tahmea tai tarraava! Poistaa hyvin ja ah.. Lempparini! Samalla ravitsee kynttä ja sisältää E-vitamiinia. Todella hyvä ostos, suosittelen tätä teillekin, jos satutte törmäämään jossain. Tuo sininen litku ei ollut hajultaan niin miellyttävä, mutta yhtä tehokasta kuitenkin.

Tällaiset ostokset tänään. Ja kävin sitten vielä Subwayssakin ostamassa patongin puolikkaat minulle ja veljelleni. Olipas siellä sähliä myyjiä! Tässä pieni vuoropuhelu:

Minä: Yksi kana teriyakia ja..
Myyjä: Joo toi kana on nyt loppu, mutta käviskö toi kananrinta?
Minä: Öh.. No okei, sellanen. Ja sitte toi club.
Myyjä: Joo no sitä ei voida tehdä kun toi paahtopaisti on loppunu.
Minä: Ahaa.. No.. Pistä sen tilalle sitten vaikka.. Pekoni.
Myyjä: No sitten se on Subway Melt.
Minä: No, semmonen sitte. Ja molempiin juustoa.
Myyjä: ..... Tuliko molempiin siis juusto?
Minä: Joo tuli. Ja sitte tohon liha subiin vielä aura lisäksi.
Myyjä: Ai kumpaan?
Minä: No tohon oikean puoleiseen.
Myyjä: Niin eli Melttiin.
Minä: Joo justiinsa siihen....
Myyjä: Laitetaanko tähän tota tavallista juustoa?
Minä: Joo! Ja molemmat voi paahtaa... *hetki* Sitte tohon kanaan pelkästään kurkkua ja Melttiin salaatti, tomaatti, kurkku, paprika ja oliivi.
Myyjä: Okei. Ai mitä tohon Melttiin sai laittaa?
Minä: Kaikki muut paitsi EI punasipulia, jalopeenoja eikä suolakurkkuja.
Myyjä: *päläpälä* ... Tuleeko muuta?
Minä: Ei muuta. Ja mukaan otan.
Myyjä: *hetki* ... Tuleeko muuta?
Minä: Ei tule enään muuta. Kiitos moi..


HUOH! Meinas jo pinna palaa, mutta vedin syvään henkeä ja olin ystävällinen. En jaksa kiukuta myyjille. Hoh. Että tällänen päivä tänään. Töissäkin meni ihan kivasti. 1½ tuntia tuli tehtyä ylitöitä, kun oli vähän hommia jonossa! Mutta nopeasti meni aika. :)

11 kommenttia:

  1. Mulla on tuota sitruunaista varpaankynsille, mutta eikö siinä ole ensimmäisenä ainesosana nimenomaan asetoni? Piti jo tarkistaa omasta pullosta, että olenko tullut höperöksi :D

    Mä voin ainakin myöntää puhuvani töissä aina asiakkaille ihan kieleni solmuun kun selitän niin miljoonaa asiaa samanaikaisesti, että sinänsä ymmärrän tota subin myyjää. Mutta kyllä mäkin oon valmis hakkaamaan päätäni seinään, jos joku meenaa vahingossa paahtaa mun tonnikalasubin, koska lämmin tonnikala on ehkä hirveintä ikinä :D

    VastaaPoista
  2. No joo voi olla että siinä sitten on sitä asetoonia. :D Luulin lukevani koko purkin, mutta se sitten jäi huomaamatta. Pitänee korjata asia siis. :D Ja ei se nyt niin haittaa, kun on muuten niin ihanaa poistoainetta. :D

    Joo kyllä minäkin töissä aina saatan ihan sekavia höpöttää ja muuta, että oli itellänikin pientä myötätuntoa sitä myyjää kohtaan. :D Ärsytti vaan pienesti kun koko ajan häselsi ja itellää oli kamala nälkä ja ollut ekaa päivää töissä pitkän kesäloman jälkeen ja vielä 1½ tuntia hillunu ties missä etsien kaikkea tarpeellista ja vähemmän tarpeellista. :D

    VastaaPoista
  3. Ja taas shoppailua! On se vaan niin mukavaa, ehkä parasta ajanvietettä ikinä. :D Toi eka paita varsinkin on todella hieno! Ja lakkaukset sopii siihen todella hyvin. Harmi, ettet saanu vielä Models Owneja, mut onneks löysit niiden tilalle muutaman lohtulakan. :D :D

    VastaaPoista
  4. Shoppailuhimo iskee aina kun näkee jotain ihanaa! :D Ja edelleen tekee mieli niitä Models Ownin lakkoja! Yhyy, harmitti kun valikoima oli niin köyhä.. Kävin kahdessa eri Seppälässä!! Mur.. Noh, ehkä pitää tilata jostain joskus tai jotain.

    VastaaPoista
  5. Noniin, en meinannut päästä ensiksi blogiisi kurkkimaan.
    Kiitosta kommentoinnista. :) Huomaa ainakin, että sinä myös tykkäilet kynsien laittamisesta!
    Kivan pirtsakka ulkoasu blogissasi. :) Itse pidänkin vähän enemmän värikkäistä ja kuvallisista ulkoasuista niiden tylsien ja harmaiden sijaan.

    VastaaPoista
  6. Miksi et meinannut päästä? :O
    Ja eipä mitään, kiitos itsellesi. :)
    Joo tykkään kovasti myös minäkin enemmän värikkäistä ja pirteistä ulkoasuista. Mutta kyllä "synkempikin" ja värittömämpikin menee, jos vaan sisältö sitten on erittäin värikästä ja pirteää. :P Mutta parempi näin päin.

    VastaaPoista
  7. Ensin kiitos kommentoinnista. :)
    Subway-keskustelulle hieman naureskelin. Mutta onhan se kai ymmärrettävää, jos vaikka koko päivän on kassalla, voi alkaa ainekset mennä sekaisin.
    Itselläni on myös tuo Lumene Natural Code keltainen. Mulla värjäytyi käyttökerran jälkeen kynnet keltaisiksi, vaikka olikin kunnon aluslakka alla. Mutta, ei ne hirveen keltaset kuitenkaan loppujen lopuksi olleet.

    VastaaPoista
  8. Ostin kanssa tänään tota sitruunan tuoksuista kynsilakanpoistoainetta, saa nähä miltä vaikuttaa! :]

    VastaaPoista
  9. Sinsaukko: No nii onhan se ihan ymmärrettävää, varmasti itsekin sekoilisin jos olisi subissa töissä. :D
    En ole vielä kerenny testaamaan tota keltaista, mutta toivottavasti se ei ihan hirveästi värjää kynsiä. :O Saas nähdä kuinka käy kun ensikertaa pääsen testailemaan.

    Sonne: Ite olin tosi tyytyväinen tohon poistoaineeseen! Vaikuttaa erittäin hellävaraiselta ja ei jää kynnet ja sormet tahmeiksi tai limaisiksi tai minkäälaiseksi käytön jälkeen. :)

    VastaaPoista
  10. Kiitos paljon. :) Kiva kun tykkäät!

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)