31.8.2010

Lompakon tyhjennys

Eilen iskikin pienoinen shoppailu himo! Onlyn ohi kävellessä muistin että tarvitsen farkkuja! Ostinkin sitten kahdet farkut. Tummat ja sinertävät. Ja tarttui tietenkin muutakin sitten mukaan..

Tällainen yli ihanan suloinen mekko! Tuollaisenaan se sopii vaikkapa juhliin tai yökerhoon ja kun pistää vaikkapa mustan t-paidan mekon alle + mustat pillit farkut, tulee siitä hyvä asu töihin. :) Maksoi 29,95€.


Ruutupaitakin oli saatava ja tuo ihana villaliivi! Sopivat yhteen tosi kivasti ja siitä tulikin ihan mukava asukokonaisuus. :) Liivi auki tai kiinni, molemmat näyttää hyvältä. Harmi kun jo hintalaput repäisin irti enkä kuitista oikein osaa sanoa mikä on mikäkin, mutta molemmilla oli hintaa 30€ lähettyvillä. Toinen oli hieman alle ja toinen hieman päälle. Eikös olekin mukava että edes yritän kertoa paljon maksoivat? :D


Tämäkin ihanainen tarttui mukaan. Kaulus on niin erikoisen ja kivan näköinen! :) En olisi ostanut, jos olisi ollut ns "normaali" tuo kaula-aukko. Hintaa tällä oli jotain päälle 30€, tarkkaa hintaa en nyt juuri muistakaan. :D


Ja näitä toppeja ostin kaksi. Mustan ja ruskean. Toppi on pitkähkö ja erittäin hyvä alustoppina. Hieman toimii korsetin tapaan, muttei kuitenkaan liian puristava. Erittäin hyvä päällä. Hintaa yhdelle topille oli 16,95€.

Tietenkin oli myös käytävä Kicksissä ostamassa ihka ensimmäiset Dependin lakkani! Hintaa yhdelle putelille oli 3€, joka ei mielestäni ole lainkaan paha hinta. Nämä värit olivat eniten miellyttävät ja yhdeksi lemppariksenihan tuo vasemmanpuoleinen lakka sitten pääsi! Sävyt on vasemmalta oikealle lueteltuna, 054, 201 ja 159. Ja pakkohan niitä oli heti päästä testaamaan!


Tällainen hieman ehkä.. hm.. Lapsellinen lakkaus? Johtunee ehkä kun tungin kaikkia noita värejä samaan aikaan niin lopputulos on hempeän oloinen ja nuo pallukatkin tekevät siitä hieman lapsimaisen. :D Enpäs osaa nyt selittää sitä mitä tarkoitan, mutta jokainen ymmärtänee sen selittämättäkin. Ihan hauskathan nuo ovat ja tuo mintun värinen lakka on kyllä niin herkku!

Ja tässä vielä viikonloppuna olleet lakkaukseni. Viivoja viivoja, niitä piisaa. :) Kohta voisin lakkailla jotakin kivaa, mutta yritän välttää viivoja.. Mitähän siitä sitten kehkeytyykään!

Ja muistakaahan osallistua arvontaan, jos ette vielä ole kerennyt! Aikaa on, mutta pianhan sekin käy vähiin! Arvonta postaus on kolmisen postausta alempana. :)

4 kommenttia:

  1. oi miten suloisen värisiä lakkoja!:)

    VastaaPoista
  2. Jepujep. :) Oli pakko ostaa kun olivat niin suloisia siinä hyllyllä!

    VastaaPoista
  3. Oiii, ihanat lakkaukset, ei yhtään lapselliset! :D Mahtavat värit! Testailin ite tänään noita Models Ownin Ice cream pastel packin lakkoja, ja niistä se liila ja vaaleenpunanen on aika saman värisiä kuin nuokin. Sähän voit sitten vaikka tehdä vertailun, kun sulle oli mun muistaakseni se packi tulossa. :) Sullakin on näköjään tullu sivuille syysuudistus, tai en ainakaan ennen muista nähneeni tällaista sivupohjaa. :D Tosi kivan värinen pohja! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia. :) Joo vähän yritän nyt uudistaa blogin ilmetta. Kunhan vaan jaksaisin vielä otsikko bannerinkin väsätä! En vaan keksi yhtään minkälaisen tekisin hmhm.. Ja joo on mulle se Ice Crem packi tulossa myös. :) Toivottavasti eivät ole iiihan samanlaisia kun nuo mitkä ostin. Mutta ei se haittaakaan. Ihanat sävyt kun ovat. :)

    VastaaPoista

Kommentit piristää aina päivää! Piristä siis päivääni ja jätä jälkesi tähän. :)